BEKIJK DE NIEUWSBRIEF VOOR DE LAATSTE AANBIEDINGEN

Behandelingen

Hieronder vind je een overzicht van de schoonheids-behandelingen voor zowel dames als heren.

Schoonheidsbehandelingen

Complete behandeling - Valentijnsarrangement

Een totale behandeling met daarin oppervlakte- en dieptereiniging (soft steamer en borstelapparaat), modelleren wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, ontspannende massage, masker en oogpakking. Met als afsluiter dagcrème. De producten waarmee gewerkt wordt zal worden aangepast aan het huidtype. (duur 75 minuten)

€ 57,50

Reinigende behandeling

Een behandeling met daarin oppervlakte- en dieptereiniging (soft steamer en borstelapparaat), modelleren wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, reinigend masker en oogpakking. Met als afsluiter een hydraterende dagcrème. (duur 60 minuten)

€ 47,50

Classic voor mannen - Valentijnsarrangement

Complete reinigende behandeling, inclusief verwijderen onzuiverheden, massage verkoelende lotion, masker en dagverzorging.
Hierbij wordt gewerkt met een speciaal door Skeyndor ontwikkeld treatment-pack met hoogwaardige ingrediënten voor de gedehydrateerde of gestreste huid. (duur 75 minuten)

€ 57,50-

Clean & Clear voor teenagers

Speciaal voor jongens en meisjes tot twintig jaar! Een verfrissend reinigende behandeling met dieptereiniging en verwijderen onzuiverheden, inclusief modelleren wenkbrauwen of harsen wenkbrauwen en als afsluiter een masker en dagverzorging. (duur 45 minuten)

€ 27,50

Anti-aging behandelingen

Corrective

Een liftende behandeling ter bestrijding van lijntjes en rimpeltjes. Door de combinatie van opvullende werkstoffen en spierontspannende peptiden worden zelfs de mimische lijntjes en rimpels geëgaliseerd en minder zichtbaar. Door het gebruik van hyaluronzuur wordt de structuur van de huid verbeterd en de vochtdepots aangevuld. De huid ziet er weer jonger en gladder uit. Een reëel en doeltreffend alternatief voor chirurgische behandelingen, dat de belangrijkste problemen overwint waar andere producten falen.

€ 80,-

Power C behandeling

Een behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide of door de zon aangedane huid.

€ 70,-

Power Hyaluronic behandeling

Een zeer effectieve vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

€ 70,-

Power Hyaluronic Eye Special

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur met speciaal vliesmasker voor het oogcontour. Deze behandeling speciaal voor het oogcontour is bij iedere schoonheidsbehandeling toepasbaar.

€ 10,-

Global Lift

Een geheel nieuw soort cosmetische lifting op basis van een diepwerkende celbehandeling. Deze lifting herdefineert de vormen van het gelaat: het gezichtscontour, de hals en de jukbeenderen. De Global Lift verbetert de functionering van cellen met een trage stofwisseling. Actieve stoffen stimuleren de synthese van de basale huidfuncties: stimulatie van collageen productie, bescherming van de elastine vezels tegen degeneratie. Het resultaat is dat de huid wordt verstevigd en rimpels worden verminderd.

€ 80,-

Complete of reinigende behandeling met alginaat masker

De complete of reinigende behandeling met als extra:
Een masker, aangepast aan je huidtype, die extra voedt, hydrateert of reinigend werkt. Ervaar de sensatie van deze maskers.

Compleet met alginaat: € 70,-

Reinigend met alginaat: € 60,-

Aquatherm O2

Deze behandeling bestrijdt de overgevoelige huid met een combinatie van verschillende kalmerende bestanddelen. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van Thermaal Bronwater uit Frankrijk. De actieve ingrediënten zijn geselecteerd op hun hoge tolerantie en helpen het welzijn van de huid te vergroten door het gevoel van irritatie en roodheid te verminderen. Deze behandeling verzacht het huidoppervlak, verminderd couperose en roodheid en verkwikt de huid.

€ 67,50

Specialisaties

Mesotherapie

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen van plantaardige en huideigen (hyaluronzuur) oorsprong ingesluisd.

De Mesotherapie van Skeyndor is een revolutionair nieuwe technologie. Deze maakt het voor het eerst mogelijk, om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffend insluizen van werkstoffen mogelijk die vrijwel volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 4000 % meer efficiëntie aantoont.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Het resultaat


Wanneer u kiest voor een mesotherapie kuur, kiest u voor resultaat op de lange termijn. De jarenlange schade die uw huid heeft opgelopen is niet in een paar behandelingen te herstellen. Na het beëindigen van een kuur (tussen 6-10 behandelingen, afhankelijk van de conditie van de huid) onderhoudt u het resultaat met een 6-wekelijkse behandeling!

Kuur 6  behandelingen (incl intake gesprek): 490,-.

Per behandeling € 90,-

Derma Peel Pro

Dermapeel PRO is de eerste cosmeceutische behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.  Dermapeel PRO combineert 5 peelingen: fysieke peeling, mechanische peeling, chemische exfoliatie met zuren, enzymatische peeling en biologische lysing.  Dermapeel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Er is direct resultaat zichtbaar en in tegenstelling tot veel intensieve peelingen, zeer huidvriendelijk.

Dermapeel PRO is geschikt voor de volgende huidtypen: • de zeer verhoornde huid • vette huid met een zeer grove porien • de huid met tekenen van veroudering, fijne lijntjes • huid met onzuiverheden • huid met acne littekens

De frequentie is afhankelijk van het huidtype en de kwaliteit, en het is raadzaam om regelmatig sessies te volgen n.a.v. de conditie van de huid. Het is aanbevolen om 14 dagen tussen de sessies te plannen en niet meer dan 6 achtereenvolgende sessies. De Dermapeel PRO is er in twee varianten. 1. fijne lijntjes, grove poriën, oppervlakkige littekentjes (van bijv. acne), vale/doffe huid. en 2. pigment vlekjes, grauwe/vale huid.

Kuur van 3 behandelingen € 230.-
Kuur van 6 behandelingen  € 450,-

Per behandeling € 80,-

Prijslijst

LOSSE MODULES / IN COMBINATIE MET EEN BEHANDELING


 • Verven wimpers
 • Verven wenkbrauwen
 • Harsen bovenlip
 • Harsen kin

 • per onderdeel € 8,-

LOSSE BEHANDELINGEN / ZONDER VERDERE BEHANDELING


 • Modelleren wenkbrauwen € 12,50
 • Verven wenkbrauwen € 12,50
 • Verven wimpers € 12,50
 • Combinatie modelleren wenkbrauwen,
  verven wenkbrauwen en wimpers € 32,50
 • Harsen bovenlip € 12,50
 • Harsen bovenlip en kin € 23,-
 • Harsen bovenlip, kin & wangen € 27,50
 • Combinatie verven en modelleren wimpers/wenkbrauwen en harsen bovenlip/kin € 43,-
 • Harsen onderbenen € 21,50
 • Harsen bikinilijn € 15,50
 • Combinatie harsen gehele been en bikinilijn € 49,50
 • Harsen oksels € 15,50