BEKIJK DE NIEUWSBRIEF VOOR DE LAATSTE AANBIEDINGEN

Kleuradvies

Kleuradvies

Wat bepaalt welke tinten jou het beste staan? Er wordt gekeken naar de harmonie tussen je huid, haar en ogen: komen die overeen met de winter (helder en koel), de zomer (gedempt en pastelkoel), de herfst (goud en warm) of de lente (helder en warm). Je krijgt in de praktijk te zien wat “goede” en “slechte” kleuren voor je uitstraling betekenen. Bij het dragen van de kleuren die bij je passen ziet je huid er stralender uit, zie je minder vlekjes en rimpels en staan je ogen helderder. Een praktische individuele kleurenwaaier vertelt je welke kleuren je voortaan het beste kunt uitzoeken tijdens een dagje winkelen. De voordelen? Meer zelfvertrouwen, niet meer twijfelen over een aankoop (dus tijdwinst), geen miskopen en een op kleur afgestemde garderobe waarmee je eenvoudig kunt combineren!

Boek een compleet arrangement inclusief een kleuradvies. De dag zelf is al een feest en van de adviezen die je krijgt kun je je leven lang plezier hebben.

Kleur- en visagieworkshop

Ik bied je een geheel verzorgde, en vooral ook gezellige, dag met een kleuradvies en een visagieworkshop. Samen met vriendinnen of collega's kijk je welke kleuren je persoonlijke uitstraling benadrukken en welk kleurtype je bent. Na een gezamenlijke lunch leer je in een workshop stap voor stap de techniek van het opmaken, natuurlijk in je eigen kleuren. Kortom: een dag vol adviezen over, kijken naar en werken met kleur!

Prijslijst

  • Kleuradvies individueel € 97.50,-
  • Kleuradvies 2 of meer personen € 95,- p.p.

KLEUR-EN VISAGIEWORKSHOP

  • Geheel verzorgde dag voor min 4 en max 6 personen, inclusief lunch en kleurenwaaier € 125,- p.p.